Mi az a kisállat-biztosítás?

Az Alfa kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kedvencükről való gondoskodás, és egy nem várt betegség vagy baleset esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.

Nekünk embereknek van társadalombiztosításunk, így baleset vagy betegség esetén megkapjuk a szükséges ellátást és ezért nem kell külön fizetnünk. Sajnos a kisállatoknak nincs TB rendszere, így baleset vagy betegség esetén nekünk, gazdiknak kell megfizetnünk az állatorvosi kezelések költségeit. Tízezrekbe, de akár százezrekbe is kerülhet az, hogy kedvencünket megfelelően ellássák. A megfontolt gazdik előre számolnak a költségekkel és védik pénztárcájukat.

Védje kedvencét és ezzel saját pénztárcáját is!

Az Alfa kisállat-biztosítás megtéríti házi kedvencével kapcsolatban felmerülő költségeket baleset és betegség esetén, valamint egyes csomagjaink a kisállata által, másoknak okozott károkat is megfizetik Önnek.

  • Bárhol, bármikor, bármilyen kisállattal történhet baleset. Egy egyszerű izomrándulástól kezdve, a csonttöréseken keresztül egészen a súlyos szemsérülésekig bezárólag hosszú a lista, és hosszú lehet a kezelés ideje is. Ez idő alatt Ön megfizeti a röntgenezést, az altatást, a kezelések és utókezelések és felhasznált eszközök költségeit. Már a legolcsóbb biztosítási csomag is megtéríti Önnek ezeket a költségeket.
  • Ahogy mi emberek, úgy házi kedvenceink is számos betegségtől szenvedhetnek. Ilyenkor szükségessé válhat számos laborvizsgálat, vérvétel, CT, EKG, ultrahang. Ezek mind-mind súlyos ezer forintokba kerülnek és akkor még nem beszéltünk a kezelés és utókezelés költségeiről. A kisállat-biztosítás ezeket mind megtérítheti Önnek.
  • Azzal, hogy kisállatot tartunk vállaljuk annak minden felelősségét. Sajnos egy kisállat számos kárt okozhat másoknak is, legyen az a közvetlen szomszédunk, vagy egy ismeretlen személy, esetleg egy másik kisállat. Az ebből származó anyagi károkat mind nekünk, gazdiknak meg kell térítenünk. Ebben is segítség lehet a kisállat-biztosítás, hiszen a felelősségbiztosítás fedez számos felelősségi kárt is.

Kisállat-biztosítást kizárólag a kutyájára és/vagy macskájára köthet. Biztosítási védelembe a 6 hónapnál idősebb és 7 évesnél fiatalabb kisállatot vonhatja be. A már biztosított állat esetében a biztosítás védelme nem ér véget a korhatár elérésével.