Történetek

Boogie

Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Tovább

Paggio

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Tovább

Claire

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.

Tovább

Charly

Charly

Amikor megvettem életem első lakását, akkor tudtam, hogy szeretnék egy első igazán saját kutyát is venni. Születésem óta fogva körül vettek engem családi kutyák.

Tovább

Zorro

Zorro

A biztosítást azért kötöttem, mert a kutyámat is biztonságban szeretném tudni. Az emberekhez hasonlóan a kisállatoknak nincs ingyenes egészségügyi ellátás, ezért a kezelések teljes egészében térítéskötelesek.

Tovább

Bobby

Bobby

Bobby hét és fél éves, életvidám, rendkívül önálló és öntudatos kutyus, aki teljes értékű tagja családunknak.

Tovább

Lüszi

Lüszi

Két kutyával élünk együtt, Lüszivel a csintalan törpe uszkárral és Dömével az örökbe fogadott westivel.

Tovább

Zara

Zara

Zara másfél éves cane corso kutyus. 2010. novemberében porcleválás lett a jobb első térdében, amit meg kellett műteni.

Tovább

Frankie

Frankie

Frankie lábsérülése óta meggyógyult és boldogan szaladgál a labdája után, amit vissza is hoz nekem. Sajnos egyre nehezebb olyan területet találni a kutyáknak az önfeledt játékokhoz, ahol nem vágja meg a kutya lábát, lábait valami.

Tovább

Molly

Molly

Számomra nagyon fontos havanese kiskutyám, Molly egészsége, ezért kisállat-biztosítást kötöttem az AEGON Biztosítónál. A biztosítást otthonról, kényelmesen az internet segítségével néhány perc alatt megkötöttem.

Tovább

Maci

Maci

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy létezik a kisállat-biztosítás, mert az előző kutyámat amikor elütötte az autó,döntenem kellett, hogy vállalom a műtétet vagy elaltatják, ha nem tudom megfizetni.

Tovább

Cintia

Cintia

“Ismét szeretnénk megköszönni, hogy segítettek nekünk abban, hogy csak arra kelljen figyelnünk hogy Cintia meggyógyuljon.

Tovább

Hilda

Hilda

“Nagyon elégedett vagyok az AEGON-nal, mi a lakásbiztosításunkat is náluk kötöttük meg. Sajnos a Mi kis Hildánk megbetegedett, így orvosi kezelésre szorult.

Tovább