Molly

Molly
Molly
2012.04.11.

Számomra nagyon fontos havanese kiskutyám, Molly egészsége, ezért kisállat-biztosítást kötöttem az AEGON Biztosítónál. A biztosítást otthonról, kényelmesen az internet segítségével néhány perc alatt megkötöttem. Sajnos a biztosítás igénybevételére előbb szükségem volt, mint gondoltam volna, mert Molly balesetből eredő térdszalag szakadást szenvedett, műtétre szorult. Az AEGON Biztosítóval levél formájában felvettem a kapcsolatot a kárrendezés ügyében, melyhez az orvosi papírokat és az oltási könyvet csatoltam. Az állatorvos által kiállított számla összegét pár nap elteltével az AEGON Biztosító maradéktalanul elutalta a bankszámlaszámomra. Ezt a biztosítást azoknak ajánlom, akik felelős állattartóként szem előtt tartják kisállatuk egészségét, biztonságát. Az állatok orvosi ellátása, műtéti beavatkozása költséges, nagyon megterhelő lehet a családi kasszára. Érdemes egy kicsit előre gondolkodni, biztosítást kötni kedvencünkre!

Tisztelettel:
Vibranyec Anita

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.