Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Örömmel olvastam az interneten, hogy az AEGON Biztosító kínál kisállat-biztosítást. A biztosító honlapja átlátható, felhasználóbarát, minden kérdésemre találtam választ. Online megkötöttem a szerződést.

Boogie, a 3,5 éves Jack Russel Terrier kan kutyusom igazi családtag, így nagyon fontosnak tartom, hogy mindenből – legyen az táp, játék, felszerelés, gyógyszer – ő is a legjobbat kapja.

Tavasszal Boogie háta játék közben sajnos megsérült, így állatorvoshoz kellett vinnem, ahol megfelelő kezelésben részesült, persze nem ingyen. Ekkor eszembe jutott, hogy van biztosításunk. E-mailben megkerestem a biztosítót, aki bekérte a számla-, a kezelési lap- és az oltási könyv másolatait, majd ellenőrizték mindezt az állatorvosnál is. Pár hétre rá megkaptam a kártérítést. Megnyugodtam, mert a kutya azóta nagyon jól van, ill. megtérült a váratlan anyagi kiadás is.

A fenti tapasztalatok alapján minden gazdinak javaslom az AEGON-féle kisállat-biztosítást!

Kósa Zsuzsanna

Kisállat-biztosítás kalkulátor

Számolja ki kedvence biztosítási díját
egyszerűen, néhány kattintással!


Kisállat-biztosítás kalkulátor

Kisállat-biztosítás videó

Ingyenes kutyabetegség lexikon

Töltse le az AEGON állatorvosa által összeállított E-könyvet, hogy időben felismerje kedvence betegségeit.

Letöltöm az E-könyvet »