Claire

Claire
Claire
2012.04.25.

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával. Az aggodalmak mellett nem jött jól a tetemes állatorvosi számla a műtétről, amit önök az előírt dokumentumok benyújtása után 100%-ban, problémamentesen visszatérítettek nekünk.

Claire sok nehézségen átment, örökbefogadott kutyus. Mindent megteszek, hogy egészségben, boldogan élhesse le az életét – rengeteg szeretet, séta, foglalkozás, és a felelős állattartáshoz nélkülözhetetlen kellékek: mikrochip, ivartalanítás. Mindezek ellenére baj bármikor történhet.

Remélem, hogy nem lesz rá sűrűn szükség, de tudom, hogy ha gond van, legalább az anyagiak miatt nem kell aggódnunk!

Köszönettel:
Maszlay Bernadett

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával. Az aggodalmak mellett nem jött jól a tetemes állatorvosi számla a műtétről, amit önök az előírt dokumentumok benyújtása után 100%-ban, problémamentesen visszatérítettek nekünk. Claire sok nehézségen átment, örökbefogadott kutyus. Mindent megteszek, hogy […]