Lüszi

Lüszi
Lüszi
2012.04.25.

Két kutyával élünk együtt, Lüszivel a csintalan törpe uszkárral és Dömével az örökbe fogadott westivel. Lüszi az az igazi pörgős, hancúrozós, “mindenbebeleütömazorromat”, huncut kiskutya, aki még hat évesen is teljes energiával rohan árkon – bokron át, ha a labdájáról, vagy éppen egy cicáról van szó. Már régóta gondolkoztam, hogy jó lenne, ha a kutyáknak is lenne TAJ száma, hiszen ha történik vele valami baleset, vagy betegség, az elég nagy anyagi terhet jelentene a családnak. Aztán megtaláltam a kisállat-biztosításukat, mely elfogadható összegért biztosítja legkisebb családtagunkat baleset és betegség ellen. Megkötöttem és be is következett sajnos a sérülés. Lüszinek a bal hátsó lábán térdszalag szakadása lett. A műtét teljes árát átutalták bankszámlámra, nekem nem kellett mást csinálnom, csak az állatorvos által kitöltött kórlapot és számlát elküldeni az AEGON biztosító részére. Nagyon jó, hogy elfogadható összegért biztonságban tudom a kutyámat, mert az állatorvosi kezelések sajnos elérhetik a több tízezer forintot is.

Köszönettel,
Bocskor Erika & Lüszi

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.