Bobby

Bobby
Bobby
2012.04.25.

Bobby hét és fél éves, életvidám, rendkívül önálló és öntudatos kutyus, aki teljes értékű tagja családunknak. Születése óta nagy szeretetben neveljük, és igyekszünk számára a lehető legboldogabb életet biztosítani, melyhez a magas fokú orvosi ellátás is hozzátartozik. Mióta Bobby családunk tagjává vált, sokszor tűnődtünk el azon, hogy vajon miért nincs arra lehetőség, hogy egészségbiztosítás kössünk neki. Éppen ezért nagyon nagy örömmel hallottuk egy évvel ezelőtt egy ismerősünktől, hogy az AEGON-nál ma már erre is van lehetőség. Ezt követően megkötöttük az interneten a kisállat-biztosítást, és bíztunk abban, hogy „feleslegesen fizetjük” és soha nem kell majd igénybe vennünk azt.

Sajnos nem sokkal később bebizonyosodott, hogy mennyire jól tettük a biztosítás megkötését. Egyik nap a délutáni labdázás alkalmával Bobby erősen vérezni kezdett, holott sérülésre semmi jel nem utalt. Nagyon megijedtünk, és elrohantunk az állatorvoshoz. A kivizsgálás során kiderült, hogy Bobbynak súlyos prosztatagyulladása van. Teljesen váratlanul ért minket a megbetegedése, hiszen arra előzőleg semmilyen jel vagy tünet nem utalt. Az állatorvosunk Bobby ivartalanítását javasolta, mely műtétből kiskutyánk szerencsére nagyon gyorsan felgyógyult, azóta már nem is emlékszik megpróbáltatásaira.
Az állatorvosi kezeléssel kapcsolatos valamennyi dokumentumot megküldtük a biztosítónak, és az AEGON szerződésszerűen, rövid határidővel megtérítette Bobby állatorvosi kezelésével kapcsolatban felmerült valamennyi költségünket.

Rendkívül pozitív tapasztalatainkból kiindulva azóta is minden alkalmat megragadunk arra, hogy Bobby példáján keresztül felhívjuk a gazdik figyelmét, hogy ez a fajta biztosítás nem pénzkidobás, és baj esetén valódi, kézzel fogható segítséget nyújt.
Mivel a váratlan balesetek, megbetegedések okozta állatorvosi költségek általában jelentős anyagi teherrel járnak, ezért is különösen fontosnak tartjuk, hogy minél több kisállat rendelkezzen biztosítással annak érdekében, hogy az anyagi lehetőségek szűkössége ne álljon útjában gyógyulásuknak.

Reméljük, hogy ez a biztosítási forma kiállja az idők próbáját és nagyon sok kutya és macskatulajdonos számára tud majd segítséget nyújtani kedvenceik életminőségének megőrzésében, javításában.

Köszönettel,
Zahuczky Andrea & Bobby

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.