Cintia

Cintia
Cintia
2012.04.11.

“Ismét szeretnénk megköszönni, hogy segítettek nekünk abban, hogy csak arra kelljen figyelnünk hogy Cintia meggyógyuljon. A káresemény után rövid időn belül visszaérkezett számlámra a pénz, minden gond és probléma nélkül úgy ahogy azt Önök vállalták! Minden kedves kutyatulajdonosnak továbbra is fogom javasolni kössenek az AEGON Biztosítónál kisállat-biztosítást, mert hogy ha baj van, a megoldás során a pénz ne legyen probléma és a kis kedvenc minden kezelést megkaphasson amire szüksége van. Cintia is így ismét jókedvűen mosolyoghat a fotózásokon.

Köszönjük:
Donajó Dia & Cintia

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.