Frankie

Frankie
Frankie
2012.04.11.

Frankie lábsérülése óta meggyógyult és boldogan szaladgál a labdája után, amit vissza is hoz nekem. Sajnos egyre nehezebb olyan területet találni a kutyáknak az önfeledt játékokhoz, ahol nem vágja meg a kutya lábát, lábait valami. Csak az embereket tudom okolni az egyre terjedő építkezéseken vagy a még „érintetlen” területeken a szemét, sitt lerakása miatt! Az AEGON Biztosítóval nagyon meg vagyok elégedve, szerintem Magyarországon maguk a legprofibbak! Főleg, hogy más biztosítónál nem is tudják, hogy mi fán terem a KISÁLLAT-biztosítás. Csak dicsérni tudom Önöket ezért és mindenki mást bátorítani, bíztatni, hogy magukkal kössenek szerződést, mert Önök zökkenőmentesen és a megbeszélt időt betartva enyhítették a Frankie-vel történt sajnálatos balesetből adódó káromat. Ezúton is szeretnék mindent megköszönni. Nevemmel és képeimmel hirdessék a KISÁLLAT-biztosítást, hogy minél többen legyünk felelős állattartók. Legyen az kutya, macska vagy bármi más állat, mert mi felelősséggel tartozunk irántuk.

Maradok tisztelettel:
Orosz Sándor

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.