Zorro

Zorro
Zorro
2012.04.25.

A biztosítást azért kötöttem, mert a kutyámat is biztonságban szeretném tudni. Az emberekhez hasonlóan a kisállatoknak nincs ingyenes egészségügyi ellátás, ezért a kezelések teljes egészében térítéskötelesek. Nagyon rossz érzés lenne, ha azért kellene elaltatni, mert egy műtétet nem tudok kifizetni. Így, hogy neki is van biztosítása nyugodt vagyok. Lehet sokan felesleges kiadásnak tartják, de szerintem nem az! A kárrendezés egyszerű, és gyors. A kórlapot és a számlát csak le kell faxolni, és a kezelés összegét a bankszámlámra átutalták. Nincs sorban állás, várakozás. A saját tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom minden gazdinak.

Takács Anna

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.