Maci

Maci
Maci
2012.04.11.

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy létezik a kisállat-biztosítás, mert az előző kutyámat amikor elütötte az autó,döntenem kellett, hogy vállalom a műtétet vagy elaltatják, ha nem tudom megfizetni. Én a műtétet választottam, de valóban nagyon sokba került, ezért sokan lehet, hogy másképp döntöttek volna. Ekkor gondoltam, hogy “bár lenne egy olyan biztosítás az állatok számára, mint az embereknek.”

Volt, aki kinevetett, hogy biztosítom a kutyámat, de mondtam, hogy a saját érdekemben teszem, mert ennyi pénzt megér a nyugalmam. És igazam volt. Nem sokkal a szerződéskötés után megtörtént a baj. Nem is gondoltam, hogy egyáltalán kapok valamit, ezért nagyon örültem,hogy pozitívan bírálták el a kérelmemet.
Szerintem gyors és korrekt volt az ügyintézés. Maci azóta jól van és remélem, hogy a közeljövőben nem történik semmi baj. Azóta is ajánlom a biztosítást minden állatbarát ismerősömnek.
Üdvözlettel, Solárné Répási Andrea

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.