Zara

Zara
Zara
2012.04.11.

Zara másfél éves cane corso kutyus. 2010. novemberében porcleválás lett a jobb első térdében, amit meg kellett műteni. Műtét után elküldtem a számlát a biztosítónak, bár nem sok reményt fűztem hozzá, hogy megkapom az összeget, mivel még csak néhány hónapos volt a biztosításunk. Pár hét múlva megérkezett az összeg. Sajnos itt a történeknek nincs még vége. A káresemény kifizetése után három hónapra Zara kutyusomat megmérgezték. Természetesen kórház, kezelések (nem kis összeg). Kezelések végén kértem ismét számlát. Beküldtem a biztosítónak. Három héten belül megérkezett az összeg. Zara hála a jó égnek, úgy néz ki, hogy teljesen felépült. Még egy jó ideig vigyázni kell az étkezésével, de a fő, hogy most már jól van és remélem, elfelejtette az egészet. Ezek után én mindenkinek csak ajánlani tudom az AEGON biztosítót, gyors és korrekt ügyintézésük miatt is. Tényleg hálás vagyok az Önök cégének, mert nagyon tisztességesen intézték a kárkifizetéseimet. Manapság nem nagyon találkozni ilyennel. Akinek kutyusa van, annak feltétlenül elmondom, hogy kössenek kisállat biztosítást. Ezek után, én a kisebbik kutyusomra Sofira is megkötöttem.

Köszönettel,
Keresztes Julianna és Zara

További történetek
Boogie

Kutyatulajdonosként tapasztalatból tudom, hogy a kis kedvenccel kapcsolatos betegség vagy baleset esetén felmerülő orvosi ellátás költsége igen magas lehet, ami gondot okozhat.

Paggio

Úgy gondolom, hogy manapság a felelős állattartás fogalomkörébe már nem kizárólag a helyes, életkornak megfelelő táplálás és a nevelés tartozik bele, hanem igen is a baleset- és betegbiztosítás is.

Claire

Claire egy egészséges, fiatal kutya, de felelős állattartóként megkötöttem rá az önök biztosítását. Pár hónappal később toklász ment a lábába egy sétáltatás alkalmával.